Dekorera väggarna i barnrummet med fina byggnader

Villavägen vet hur viktigt det är att kunna ge sitt barn det rum som de drömmer om. Därför designar och producerar vi många interiörprodukter som kan skapa ett personligt, dekorativt och kreativt barnrum – där det finns plats för lek, skoj och lärande. Läs mer
 • Kontoret, bygning til pynt

  Kontoret – trä

  110,00 kr
 • Smukt egetræ bygning til pynt på værelset

  Takvåningen – trä

  110,00 kr
 • rådhuset til børneværelset, pynt - egetræ

  Rådhuset – trä

  110,00 kr
 • Bygning i egetræ - børn pynt

  Kyrkan – trä

  110,00 kr
 • Kolonihaven egetræ til pynt

  Kolonin – trä

  110,00 kr
 • Pynt til børneværelset i egetræ

  Bondehuset – trä

  110,00 kr
 • Bygning til pynt på børneværelset

  Brandstationen – trä

  110,00 kr
 • Flot egetræs bygning til børneværelset

  Höghuset – trä

  110,00 kr
 • Dansk design til børneværelset

  Sommarhuset – trä

  110,00 kr
 • Elegant pynt til børneværelset i egetræ

  Villan – trä

  110,00 kr
 • Smuk bygning til pynt på børneværelse

  Radhuset – trä

  110,00 kr
 • Smuk og elegant bygning i egetræ til drengeværelset

  Byhuset – trä

  110,00 kr
 • Smuk knage formet som et fly, børneknage til drengeværelset

  Flygplan litet – trä

  105,00 kr
 • 10 cm børneknage formet som en sky, lavet i egetræ

  Moln väggdekoration – trä

  105,00 kr
 • børneknag i træ formet som en bil

  Bil väggdekoration – trä

  105,00 kr
 • Børneknag på drengeværelset formet som en brandbil

  Brandbil väggdekoration – trä

  105,00 kr
 • Sky knage i hvid

  Moln väggdekoration – färg

  105,00 kr
 • Smuk luftballon i grå på væg

  Träklistermärke luftballong – färg

  105,00 kr
 • Børneknage formet som en luftballon

  Luftballong väggdekoration – trä

  105,00 kr
Upptäck dessa fantastiska modeller, som kan skapa liv på väggarna i barnrummet – de är kreativa i designen och kommer få ditt barn att drömma och fantisera om nya outforskade platser.Byggnaderna kan enkelt blandas med andra interiörprodukter på väggarna, exempelvis en bild med ett fint motiv, eller dekorera med byggnaderna ovanför en tråkig hylla. Det är nästan fantasin som sätter gränser för hur dessa mycket dekorativa byggnader kan placeras i barnrummet. Oavsett om ditt barn bara är ett par år gammalt eller har nått 10 år, så kommer byggnaderna garanterat att passa in med resterande inredningen, eftersom de är otroligt tidlösa och eleganta i sin design. Upptäck denna sida med våra hus med olika motiv, och hitta den modell som bäst passar in i ditt barns rum. 

Samla flera byggnader och skapa ditt eget uttryck

byggnaderNär du upplever vårt sortiment av byggnader kommer du upptäcka att alla byggnader har olika motiv. En modell föreställer en kyrka, medan en annan föreställer en brandstation. Du och ditt barn kan därmed skapa en hel stad på väggen i barnrummet, där man själv kan bestämma hur de ska placeras på väggen. På så sätt har du möjlighet att skapa helt rätt uttryck, som är unikt för ditt barns rum. Du kan med fördel ta med ditt barn på rådgivning när ni ska välja nya byggnader, för kanske har din lilla guldklimp en favorit.Byggnaderna är också idealiska att samla på över tid, vilket innebär att du alltid har en presentidé eller två när ditt barn fyller år. När han eller hon blir tillräckligt gammal behöver du inte längre besluta vilken byggnad som ska förvärvas nästa gång – det är upp till honom eller henne. På detta sätt kommer ditt barn snabbt vara med att ta beslut om vilken interiör som ska finnas i rummet, och hjälpa till att ge rummet charm och personlighet. Byggnaderna kommer alltså kunna följa ditt barn under många år, tack vare den tidlösa och eleganta designen. 

Handgjorda kvalitetsprodukter

Alla våra byggnader är gjorda av 6 millimeter ekfanér, vilket innebär att kvalitet och hållbarhet är på topp. Vi har valt denna träsort eftersom den åldras vackert med tiden och har vackra ådror, som ger produkterna ett naturligt uttryck. Samtidigt är det oerhört hållbart, så ditt barn kan få glädje av produkterna under många år framöver.Alla våra produkter är danskdesignade och handgjorda, vilket betyder att du alltid är garanterad toppkvalitet. Vi har nämligen möjlighet att kvalitetskontrollera alla våra varor, för vi tillverkar allt själva. Vi målar dessutom även alla våra produkter vid beställning, så du alltid är garanterad en fin och nymålad produkt. Om du upptäcker vårt övriga sortiment, så kommer du se att många av våra produkter finns i en mängd olika färger, så du alltid är säker på att kunna hitta en färg som matchar stilen på rummet och ditt barns önskemål.Byggnaderna är försedda med dubbelhäftande tejp på baksidan, så att de är redo att användas så snart de kommit innanför dörren. Du behöver alltså inte leta efter skruvar och borrmaskin, eftersom du bara behöver ta bort skyddsskiktet över tejpen – sedan är de redo för att sättas upp. Det betyder också att du alltid kan flytta byggnaderna till en annan vägg – utan att väggen tar skada, lämnar kvar hål eller andra repor. Det blir inte lättare att dekorera ditt barns rum! 

Kombinera med andra inredningsprodukter

Byggnaderna är perfekta att kombinera med andra inredningsprodukter, både de som du hittar på vår sida men också med mer kända märken, som ofta också har en klassisk, elegant och tidlös design. På Villavägen kan du upptäcka våra många produktkategorier och antingen blanda med andra produkter i ek eller välja en färg som kompletterar ekträet på bästa sätt – något som de flesta färger gör.Den perfekta matchen är vår text och bokstäver, där du kan leka med ord i kombination med byggnaderna. Du kan exempelvis skriva namnet på den stad där ditt barn föddes eller din guldklimps namn eller födelsedatum. Möjligheterna är många och du har gott om möjligheter att kombinera våra produkter, så att barnrummet får det hela rätta personliga uttrycket. 

Besök Tankeboxen och upplev de nyaste designerna

Om du letar efter fler interiörprodukter i vackra och lekfulla mönster och färger, kan du besöka Tankeboxen och utforska de senaste designerna. Vårt sortiment sträcker sig brett och innehåller allt från krokar och hängare till speglar och klockor. Flera av våra produkter kan till och med hjälpa till att kickstarta ditt barns kreativitet och lärande – du kan bland annat köpa en spegel gjord av lätta och mjuka material, som gör det möjligt för dig att använda den tillsammans med ditt barn, även om han eller hon bara är några månader gammal. På så sätt kan du stimulera ditt barn redan i en tidig ålder. Och blir det inte roligare att lära sig klockan, om den är designad i ett roligt och kreativt motiv? 

Det tror vi på Villavägen

Villavägen är rätt plats för dig om du är på jakt efter kvalitetsinredning till rättvisa priser, där design, kundservice och leveransvillkor ligger på en högre nivå. Du är alltid mer än välkommen att kontakta vår kundservice om du har några frågor du vill ha svar på. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål så långt det bara går, så tveka inte att kontakta oss om du har en fråga eller två.