Välj mellan olika motiv

På Villavägen är vi inte rädda för att experimentera med motiv, färger och former. Därför kan du också hitta olika typer av filt för barnrummet i vårt sortiment. Häng ett sött och dekorativt filtflygplan i taket eller häng en girlang av filt runt spjälsängen. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser för vad våra produkter kan användas till.

 

Filt till vägg

Om du tycker att det kan bli en smula tråkigt att dekorera väggarna i barnrummet med traditionella bilder, har du nu möjlighet att köpa filt till väggen hos oss. Köp exempelvis vår ballong i filt, där du kan få ditt barns namn utskuret. Häng filtballongen på väggen eller på dörren till ditt barns rum. Denna typ av väggdekoration kan i många fall vara mycket mer dekorativ och personlig än en bild. Produktens textur kommer även att skapa en bra kontrast till rummets övriga inredning.

 

Babygirlang i filt

Det är inte bara på väggen som filten hör hemma, för det gör den i samma grad runt spjälsängen eller över skötbordet. Med våra söta babygirlanger kan du dekorera barnrummet på bästa sätt, precis som du vill. Över skötbordet kommer babygirlangen verkligen att komma till sin rätt, där den kan hjälpa till att kickstarta ditt barns kreativitet och nyfikenhet. Även runt sängen kan girlangen på bästa vis dekorera och skapa en mysig atmosfär i rummet.

 

Välj mellan flera olika färger

När du köper våra produkter i filt till barnrummet, bestämmer du helt själv vilken färg du vill ha produkten i. Välj mellan allt från svart till rosa, så du kan vara helt säker på att hitta en färg som matchar stilen på din lilla guldklimps rum. På Villavägen älskar vi att utforska en värld av olika färger, så att du hitta helt rätt variant. En stark och skrikande färg kan vara särskilt bra att välja om ditt barn ännu inte har fyllt 1 år. Den starka färgen har nämligen lättare att fånga ditt barns uppmärksamhet. Du kan också välja en mer dämpad eller svart, om du föredrar ett mer minimalistiskt uttryck. Möjligheterna är många, och det är bara du och ditt barn som bestämmer!

 

Välj produkter med samma motiv hos Villavägen

På Villavägen har du möjlighet att blanda olika produkter med samma motiv, så att du kan skapa en enhetlig och fin inredning i barnrummet. Du kan exempelvis välja vår babygirlang med luftballonger i filt och hänga den runt spjälsängen. Dessutom kan du montera en lampa med samma dekorativa luftballongmotiv över sängen. Det ger en vacker och unik inredning till ditt barns rum, där du själv kan välja om färgerna på de två produkterna ska vara samma eller om du vill blanda olika nyanser.

Om du önskar fullända temat i rummet, så kan du också välja krokar i samma motiv samt en klocka till väggen. När du upptäcker vårt sortiment kommer du snabbt se att du kan blanda olika inredningsprodukter till barnrummet i många olika motiv – allt från äventyrliga prinsessmotiv till superhjältemotiv.

 

Skapa fina kontraster i heminredningen

Med våra vackra inredningsdetaljer i filt har du möjlighet att skapa bra kontraster i barnrummet. Det är ingen hemlighet att filt är ett material som först och främst är otroligt trevligt för ditt barn att vidröra, samtidigt som det passar bra med olika material som exempelvis trä. Det är viktigt att komma ihåg att kombinera olika typer av material i inredningen, eftersom det ger en varm och lugn atmosfär i rummet. Därför kan du blanda vår filt till barnrummet med våra många andra produkter.

 

Har du en god idé till ny inredning?

Har du en idé för en ny produkt, som du anser att vi inte kan missa att ta in i vårt sortiment? Då kan du med fördel besöka Ritbordet, där du kan frigöra dina kreativa idéer och tankar. På Villavägen älskar vi nämligen input från våra kunder, och vi försöker att möta dina önskemål så långt som möjligt om vi kan se potential i förhållande till vårt befintliga sortiment. Var inte rädd för att utveckla dina kreativa färdigheter, oavsett om det gäller några linjeritningar eller en mer detaljerad skiss av dina tankar.

 

Dansk design och hög kvalitet

När du köper inredning hos oss, oavsett om det är filt till väggen eller lampor, så kan du alltid vara säker på att kvaliteten är på topp. Alla våra produkter är danskdesignade, och de är alltid gjorda öga för även de minsta detaljerna. Vi målar dessutom alltid våra produkter vid beställning, så du alltid kan vara säker på att produkten är fin och nymålad när den kommer hem till dig. Vi är inte rädda för att utforska en värld av färgglada och lekfulla produkter för barnrummet, för vi vet att det i detta rum måste finnas utrymme för lek, vila, skoj och lärande. Rätt inredningsprodukter gör att du möter alla dessa behov, och du hittar dem självklart i vårt sortiment.

Om din lilla superhjälte eller prinsessa är gammal nog, rekommenderar vi alltid att du tar med ditt barn för rådgivning när det ska köpas ny inredning till barnrummet. På så sätt kan ni tillsammans välja ut de produkter som ska pryda rummet under många år framöver. Med vår snabba leverans och fri frakt vid köp över 799 kronor, kan du vara fullkomligt säker på att du och ditt barn får en god köpupplevelse när ni handlar hos oss.