Medaljhållare

Nu har du äntligen möjlighet att visa upp din lille sportstjärnas medaljer med hjälp en snygg medaljhållare i kreativ design. När ditt barn kommer hem med medaljer från fotbollsmatchen eller tennisturneringen är en vanlig utmaning att hitta ett bra ställe att hänga upp dom på i rummet och alltför ofta förvaras de i någon låda, där de samlar på sig damm.

 • Fotboll Medaljhållare – trä

  459,00 kr
 • Medalje holder superfar

  Superfar Medaljhållare med löpare

  459,00 kr
 • Fotboll Medaljhållare – svart

  459,00 kr
 • Medaljhållare med löpare och egen text – svart

  459,00 kr
 • Medaljeholder med cykel sort og egen tekst

  Medaljhållare med cykel och egen text – svart

  459,00 kr
 • Medaljhållare med egen text

  429,00 kr
 • Smuk medalje holder med ballet danser samt navn

  Balett Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Baseball spiller på medalje holder med egen navn i sort mdf

  Baseboll Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Medalje holder til ophæng af medaljer - med bokser samt navn i sort

  Boxning Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Medalje ophæng med bold spiller i sort

  Bollspelare Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Medalje ophæng med 3 dart pile som figur og navn

  Dart Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Medalje holder med gold spiller samt navn

  Golf Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Gymnast figur på medalje holder samt ønsket navn

  Gymnastik Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Pigeløber samt navn på medalje holder i sort

  Löpande flicka Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • NFL spiller med navn - medalje holder i sort

  NFL Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Racer cykel figur samt navn på medalje holder i sort

  Cykling Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Hest og rytter på medalje holder med eget navn

  Ridning Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Skater figur med ønsket navn på medalje holder i sort

  Skridsko Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Skytte Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Tennis spiller og navn på medalje holder i sort

  Tennis Medaljhållare med namn – svart

  459,00 kr
 • Triatlon medalje holder med TRI samt 3 figurer på i sort

  Triathlon Medaljhållare – svart

  459,00 kr
Nu har du möjlighet att på ett snyggt och praktiskt sätt hänga upp medaljerna med hjälp av våra medaljhållare. Vi erbjuder flera olika designer att välja på, allt för du ska hitta rätt för just ditt barns rum.

Om ditt barn utövar någon sport idag, vet du som förälder redan hur viktigt och betydelsefullt det är för din lilla guldklimp att medaljerna får en central plats i rummet. Därför är det extra viktigt att köpa en bra medaljhållare som visar upp ditt barns medaljer för vänner, nära och kära. För att vara konsekvent kan du för bästa struktur och design i barnrummet kombinera våra medaljhållare med namnskyltar alternativt grepp. Ut och sök bland vårt stora sortiment av tillbehör, och skapa dig en personlig, mysig och trygg atmosfär i barnrummet. Detta gör det till ett rum ditt barn vill vistas i.

 

Skräddarsy din egen medaljhållare

Vi känner väl till skillnaden mellan barns hobbies och intresseområden – därför har vi också gjort det möjligt för dig och ditt barn att skräddarsy era egna medaljhållare, så stilen passar ihop med ditt barns favorithobby, namn och favoritfärg. Du kan skriva ditt barns namn, sporten som utövas eller något helt annat. Det är nästan bara fantasin som sätter stopp för hur du skräddarsyr medaljhållaren.

Majoriteten av våra medaljhållare har måtten 45 centimeter i bredd och skärs i 6 millimeter ekfanér. Vi har valt ek eftersom det är ett vackert trädslag för den som gillar det naturliga utseendet, samtidigt som det är otroligt hållbart och åldras fint med tiden. Vi tänker alltid på samtliga detaljer när vi utvecklar, utformar och producerar nya produkter i vårt sortiment. Vi vet hur mycket det betyder för dig som förälder att kunna ge ditt barn ett gott, slitstarkt och välinrett rum. Det är rum som kommer att förgylla ditt barns vardag under många år framöver. Vi är fast beslutna att utforma våra produkter med hög kvalitet och hållbarhet så att du kan försäkra dig om att på att våra produkter håller i många år framöver och eventuellt också kan ärvas vidare av dina barnbarn.

 

Medaljhållare även för vuxna?

Vi på Villavägen säljer som du förstår en mängd härliga produkter avsedda för de allra minsta familjemedlemmarna. Skulle det vara så att även du är en dold sporttalang och har egna medaljer, finns det inget roligare än att också dekorera övriga rum med våra medaljhållare. Våra produkter passar alla åldrar. Passa därför på att luska bland vårt sortiment medaljhållare åt dig själv också. Du kanske spelar fotboll på hobbynivå med grabbarna på tisdagskvällarna eller löper tillsammans med dina väninnor på fritiden?

 

Välj bland våra vackra färger

Förutom att du kan välja vad som ska stå på medaljhållaren, kan du även välja fritt bland flera olika färger så att du kan utforma medaljhållaren för att matcha stilen på ditt barns rum. Du kan välja mellan silver, guld och svart, medan du också kan välja att få medaljhållaren med ett naturligt utseende i ek. Du är också varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha medaljhållaren i en annan färg. Eftersom att vi vet hur viktigt det är att den nya barnrumsinredningen ser bra ut och matchar den nuvarande stilen, kommer vi göra allt för att hjälpa dig att komma tillrätta med dina önskemål.

 

Besök vårt Ritbord och medverka i designen

Vi vet idag att många av våra kunder har många bra idéer om nya härliga mönster för att pryda alla dessa barnrum. Därför har vi skapat Ritbordet som du kan testa på om du vill vara med och designa nya interiörprodukter till barnrummet. Möjligtvis är det så att dina idéer kommer som inspiration från ditt barns favoritmotiv, färg eller något annat. Då vill vi gärna höra mer från dig samt om du har någon annan bra idé eller designförslag. Vi uppmanar dig idag att på bästa möjliga sätt beskriva dina idéer, därefter diskuterar vi gärna vidare med dig om vad som är möjligt och vad som inte är möjligt att producera.

Villavägen är till för dig som vill skapa ett personligt barnrum med unika och charmiga produkter, som inte direkt finns i något annat barnrum. Många av våra produkter ger dig möjligheten att skräddarsy produkten i större eller mindre utsträckning när det kommer till valet av form, färg och typsnitt – och kanske kommer även du vara med och designa en av produkterna som du kommer att ha i barnrummet. Upptäck vårt sortiment för att se hur våra olika produktkategorier är sammankopplade. Detta för att du ska få möjlighet att skapa en röd tråd i barnrummets design. Det kan till exempel handla om att ha en lampa, spegel och ett grepp i samma färg och motiv.

 

Villavägen är dansk design av toppkvalitet

När du handlar på Villavägen är du alltid garanterad en kvalitet i topp. Vi målar våra produkter på beställning, så du alltid garanteras en nymålad produkt, och så tillverkar vi alla våra produkter för hand. Det innebär att vi har möjlighet att granska alla produkter och göra kvalitetskontroller, så att du inte får hem en trasig produkt med tråkiga rispor och repor på. Vi designar alla våra produkter själva – ibland tillsammans med våra kunder – och det betyder också att vår design är helt unik.

På Villavägen garanterar vi att du alltid får en bra kundservice, som på bästa möjliga sätt svarar på de frågor och önskemål du kan tänkas ha. Vi älskar att ta väl hand om våra kunder. Allt för att familjen minsta medlemmar ska ha ett trevligt och personligt rum där det finns plats för lek, kul och lärande. Vi vet att barnrummet är ett otroligt viktigt rum i hemmet där din guldklimp behöver växa, trivas och lära sig.