Namnskylt för barnrummet

Namnskyltar för barnrummet hjälper till att göra rummet mer personligt och unikt, och hos Villavägen hittar du ett brett och spännande urval av olika modeller i världens färger och former – du får därför gott om möjligheter att hitta just den skylt som passar perfekt i ditt barns rum, oavsett om du har en liten pojke eller flicka.

 • Maske med navn sort

  Mask namnskylt – svart

  285,00 kr
 • Flagermus navneskilt sort- Afaitytale

  Fladdermus namnskylt – svart

  215,00 kr
 • Krone navneskilt til børneværelset i lyserød

  Krona namnskylt – färg

  285,00 kr
 • Maske navneskilt til drengen som elsker superhelte

  Mask namnskylt – trä

  285,00 kr
 • Smukt navneskilt formet som en sky

  Moln namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Flagermus navne skilt til børneværelset malet sort

  Stor fladdermus namnskylt

  350,00 kr
 • Svævende sky navneskilt

  Moln namnskylt – färg

  285,00 kr
 • Navneskilt enkelt sort

  Baby namnskylt – svart

  285,00 kr
 • Sky navne skilt med hjerte og rosa skåret ud

  Hjärtmoln namnskylt – färg

  285,00 kr
 • Sky navne skilt med stjerne og valdemar skåret ud

  Stjärnmoln namnskylt – färg

  285,00 kr
 • philina julia navneskilt til dør

  Bokstäver i ekfanér – individuella

  28,00 kr
 • Bil formet navneskilt til drengeværelset med graveret detailjer samt navn

  Bil namnskylt – trä

  350,00 kr
 • Gråt navneskilt formet som en bil

  Bil namnskylt – färg

  430,00 kr
 • Navneskilt til børneværelset formet som en maske

  Mask namnskylt – färg

  350,00 kr
 • Navneskilt i sort og formet som en hest

  Häst namnskylt – färg

  285,00 kr
 • Smukt navneskilt formet som en somemrfugl med navnet lærke skåret ud i egetræsfiner

  Fjäril namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Navneskilt til pigeværelset formet som en sløjfe

  Rosett namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Smukt navneskilt formet som en luftballon til børneværelset

  Luftballong namnskylt – färg

  350,00 kr
 • Navneskilt formet som en sløjfe til børneværelset i lyserød

  Rosett namnskylt – färg

  285,00 kr
 • lilla sommerfugl navneskilt til børneværelset

  Fjäril namnskylt – färg

  285,00 kr
 • Smukt navn skåret som navneskilt til børneværelset - josefine i egetræsfiner

  Namnskylt – trä

  285,00 kr
 • Navneskilt med sofie skåret i formet som en krone

  Krona namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Elegant of stilet sky navnskilt med hjerte samt navn skåret direkte i egetræsfiner

  Hjärtmoln namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Elegant og stilet navneskilt i egetræsfiner med Lukas skåret i

  Stjärnmoln namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Svarta bokstäver – individuella

  28,00 kr
 • Smukt og personlig navneskilt formet som en traktor i egetræsfiner

  Traktor namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Navneskilt formet som et tog på væggen på børneværelse

  Tåg namnskylt – trä

  215,00 kr
 • Navneskilt til børneværelset, tog med flere vogne og navne

  Passagerarvagn – trä

  140,00 kr
 • Smukt navneskilt med tog og godsvogne

  Godsvagn – trä

  70,00 kr
 • Navneskilt til dør med snor formet som en taleboble i egetræ 20 cm

  Pratbubbla med snöre – trä

  215,00 kr
 • Taleboble med navn til væg egetræ

  Pratbubbla vägghängd – trä

  215,00 kr
 • Smuk navneskilt med fødselsdato i egetræ til børneværelset

  Avlång namnskylt – trä

  285,00 kr
 • navneskilte på dør formet som en tegneserie taleboble

  Tecknad pratbubbla med snöre – trä

  215,00 kr
 • Navneskilt til væg formet som en tegneserie taleboble i træ

  Tecknad pratbubbla vägghängd – trä

  215,00 kr

Villavägen är det perfekta stället för dig som uppskattar dansk design i hög kvalitet, och som också är galen i produkter som kan hjälpa till att göra ett rum mer personligt och speciellt. Ett barnrum är en mycket speciell plats, eftersom det är här ditt barn får lov att utvecklas och leka, så varför inte piffa upp det lite extra med en namnskylt på dörren? Det kommer garanterat hjälpa dig att tillföra extra charm och personlighet i hemma, och på Villavägen har du som sagt möjlighet att hitta just den modell du letar efter, på grund av det breda och spännande urvalet av olika namnskyltar. Dessutom får du alltid fri frakt vid köp över 799 kr, samt mängder av vägledning om du skulle ha några frågor.

 

Köp en moln-namnskylt för barnrummet och gör rummet mer personligt

Hos Villavägen kan du hitta ett stort och spännande urval av olika namnskyltar i all världens former och färger. Se t.ex. de trevliga och populära moln-namnskyltarna, som båda finns med stjärnor och hjärtan, och som du också kan välja att få i grått, ljusblått, rosa, mintgrönt, ljuslila, osv. Välj bara den modell du gillar mest, och som bäst matchar ditt barns rum, och skriv sedan ditt barns namn i textfältet – här kan du helt själv bestämma vad du vill ska stå, beroende på om du vill att det ska vara ditt barns smeknamn eller helt enkelt ditt barns riktiga namn. Det är också värt att notera, att alla varor som säljs på Villavägen målas på beställning, så du alltid garanteras en fin och nymålad produkt vid leverans. Häng exempelvis moln-namnskylten framför dörren till barnrummet, eller kanske den istället ska hänga inne i rummet, så ditt barn alltid har möjlighet att titta på den. Det kommer garanterat hjälpa till att kraftigt piffa upp rummet och ge det lite charm och personlighet – exempelvis i samspel med våra fina krokar eller speglar för bebis.

 

Sätt pricken över i’et på superhjälterummet med en supertuff namnskylt

Finns det en liten superhjälte gömd inuti din pojke, och har han ett superhjälteinspirerat rum, kan du lägga till den sista finishen med antingen en namnskylt i en tuff maskdesign eller en cool fladdermusdesign, där ditt barns namn står skrivet över. Möjligheterna är många, men det kommer garanterat kunna göra din sons superhjälterum ännu härligare och göra själva temat mer komplett. Ge din egen lilla superhjälte en namnskylt på dörren, eller välj att hänga den över hans säng – du kan välja mellan svart eller trä. Namnskylten är dessutom utskuren i 6 mm plywood, så den hänger tätt mot väggen och skapar stor kontrast till antingen en vit, grå eller ljusblå bakgrund. Skäm bort ditt barn med ett komplett rum, och sätt pricken över i’et på det med antingen en fladdermusnamnskylt eller en namnskylt med en tuff mask – han kommer garanterat att älska det och våra många andra superhjälteinspirerade produkter.

 

En namnskylt är mycket mer än bara väggdekoration

En skylt med ditt barns namn kommer naturligtvis piffa upp antingen vägg eller dörr, men samtidigt bidrar den till att sätta en särprägel i ditt hem. Det blir något alldeles särskilt när ditt barns namn står skrivet på dörren, så han eller hon verkligen kommer känna sig hemma och trivas i sitt eget rum. Dessutom skapar det bara en mycket trevlig och mysig atmosfär. Se bl.a. det stora och spännande utbudet av fina kron-namnskyltar för det ultimata prinsessrummet, eller vad sägs om en namnskylt med Amors pil i trä?

Du kan också välja att skapa en dörrskylt som säger ”little drummer”, om det skulle finnas en liten trummis i familjen. Detta är också tillverkat av 6 mm plywood och kan därför hålla lite av varje. Slutligen kan du också välja en standard namnskylt, där det enbart ditt barns namn står skrivet utan något ståhej – namnet blir ca. 10 cm högt, och här har du möjlighet att välja mellan träbokstäver i antingen guld, silver, svart eller trä. Du bör också vara uppmärksam på att namnet inte får vara ett dubbelnamn som t.ex. Anne Mette. Om ditt barn har ett dubbelnamn, är du tvungen att köpa två separata namnskyltar. Möjligheterna är alltså många när det gäller namnskyltar till barnrummet, så det är bara att välja just den skylt som bäst passar ditt barns önskningar och personlighet.

 

Namnskylt till dörren – perfekt för de små eller de nyblivna föräldrarna

Våra namnskyltar är som skapta för att dekorera de käras lilla rum, oavsett om det finns ett behov av lite extra för pojk- eller flickrummet. Det är därför det är en klockren gåva till de nyblivna föräldrarna eller till dina egna barn. En namnskylt till dörren kommer göra den mysiga lilla ”hålan” mer personlig och säkra trygga, igenkännbara träffar. Vi har något för alla, så oavsett om den lille är galen i Batman eller hästar, så är det inget problem. Våra namnskyltar till dörren är dessutom det perfekta alternativet när du ska på presentjakt, eftersom du har möjlighet att ge något personligt.

Klicka dig genom vårt utbud här på sidan – faller du inte för något som kan användas av det nyblivna föräldraparet, eller när barnrummet där hemma behöver lite extra personlighet? Hos oss kan du alltid räkna med danska hantverk av hög kvalitet, vilket är din säkerhet för en produkt som kommer hålla i många år. Vi garanterar snabb leverans, så är du sent ute efter presenter så gör vi allt vi kan för att få fram namnskylten i tid, så du kan glädja mottagaren med en personlig och söt gåva.

 

Villavägen är för dig som gillar personliga produkter i dansk design

Är du på utkik efter ny och trevlig inredning till barnrummet, eller vill du bara skämma bort ditt barn en smula, kommer det att bli uppenbart med en fin namnskylt. Hos Villavägen kommer du enkelt kunna hitta precis den skylt som passar ditt barns rum, eftersom du här hittar både superhjälteskyltar samt skyltar för små prinsessor. Namnskyltar är perfekta både som väggdekoration, och dessutom är det som gjort för att ha hängandes på dörren, så du inte längre kommer tvivla på vem som bor i vilket rum.

Lägg vantarna på en personlig och unik namnskylt från Villavägen, och få dansk kvalitetsdesign till ett överkomligt pris. Kom även ihåg att du får fri frakt på köp över 799 kr, och om du har några frågor om produkterna eller liknande, kan du alltid skicka ett mail till info@villavägen.se, eller ring telefonnummer +45 28 73 00 30.