Bebisspegel – Spegel till bebis och barn

En spegel är en riktigt god idé för barnrummet, eftersom det är både dekorativt och trevligt att titta på, samtidigt som det stimulerar ditt barn och hjälper till att utveckla dess färdigheter. Det är dock inte alltid lätt att hitta den rätta spegeln till bebisen, men hos Villavägen har du möjlighet att hitta just den modell du letar efter, på grund av det spännande och breda utbudet av speglar. Läs mer.

 • Baby Spejl til børneværelset formet som en traktor med navn

  Traktorspegel – trä

  489,00 kr
 • Spejl billed I hvidt sky spejl af baby

  Molnspegel (vit) – valfri färg

  489,00 kr
 • Pusleområde med sky spejl i grå på væggen

  Molnspegel (grå) – valfri färg

  489,00 kr
 • Babyspejl til børneværelset

  Molnspegel (rosa) – valfri färg

  489,00 kr
 • Sommerfugl Spejl til baby ved puseplads

  Fjärilspegel – färg

  489,00 kr
 • Spejl med egetræsfiner og formet som en sommerfugl

  Fjärilspegel – trä

  489,00 kr
 • Maske spejl farve

  Maskspegel – färg

  489,00 kr
 • Hvidt sløjfespejl på grå væg

  Rosettspegel – färg

  489,00 kr
 • Elefant spejl i grå farve til børneværelset

  Elefantspegel – färg

  489,00 kr
 • Elefant spejl i egetræ til drenge værelset

  Elefantspegel – trä

  489,00 kr
 • Pirat skib spejl

  Piratskeppspegel – trä

  489,00 kr
 • sky spejl til børneværelset

  Molnspegel – trä

  489,00 kr
 • Sløjfe spejl i egtræ på pigeværelse

  Rosettspegel – trä

  489,00 kr
 • Maske spejl til børneværelset

  Maskspegel – trä

  489,00 kr
 • Sky spejl i lyseblå med beslag

  Molnspegel, blå – valfri färg

  489,00 kr
 • pyntespejl til børneværelset formet som en sløjfe

  Dekorationsspegel rosett – trä

  429,00 kr

Här har du möjlighet att lägga vantarna på dansk design i hög kvalitet, samt produkter som kommer att sätta en mycket speciell och unik karaktär på ditt barns rum.
Barnrummet är i nämligen ett ganska speciellt rum, eftersom det är här ditt barn för första gången får möjlighet att uppleva och utforska världen. Det är därför viktigt att rummet är fyllt med nyckfulla former och vackra färger, som kommer att stimulera ditt barn och utveckla dess kreativa känsla från början – och det är precis vad den personliga spegeln från Villavägen kan bidra till. Dessutom får du alltid fri frakt från 799 kr, samt bra kundservice av kompetenta och duktiga medarbetare.

 

Utmana och stimulera ditt barn med en spegel i molnform

På Villavägen kan du bl.a. lägga vantarna på den populära molnspegeln, som nu är tillgänglig till ett mycket bra pris. Denna bebisspegel är gjord av 6 mm trä och akryl, som inte är har skarpa hörn, och det är därför den mest säkra lösningen. Den kommer dessutom inte att gå i bitar om du skulle ha oturen att tappa den på golvet.

Den molnformade spegeln har en höjd på 23 cm, den är 38 cm bred och har ett djup på 1,8 cm. Dessutom har du ett hav av valmöjligheter när det kommer till färg, så du kan välja precis den nyans som passar bäst i ditt barns rum – välj bl.a. mellan gul, trä, ljusblå, rosa, mintgrön och många fler, så du kan få den mest lämpliga spegeln för barnrummet. Det gäller både en spegel för flickrummet, men särskilt också en spegel för pojkrummet.

Se även vårt stora utbud av moln och nattljus med liknande motiv.

 

Spegel till barnrummet utan fula skruvar

Varje förälder känner till problemet med att det kan vara svårt att dölja de fula skruvarna, vilka är en nödvändighet när man ska hänga upp något som t.ex. bebisspeglar. Men detta kommer inte att vara ett problem med molnspegeln, eftersom den är utrustad med fäste på baksidan, som gör det möjligt att gömma dessa skruvar. Det är dessutom otroligt enkelt att montera bebisspegeln på grund av det så kallade ”nyckelhålet” som fästet är tillverkat med, och du kan enkelt placera den precis som du önskar. Du får också två skruvar och två universella pluggar på köpet, så du kan hänga upp den så fort du får den.

Bebisspegeln kan användas i barnrummet, badrummet men även vid skötbordet. Det är nämligen rätt populärt att ha en spegel vid skötbordet, eftersom barnet på det sättet kommer att kunna träna nacken genom att ligga på magen framför den, vilket är något som är mycket rekommenderat av samtlig vårdpersonal i landet. Det är även populärt att sätta en bebisspegel på golvlisterna, antingen i vardagsrummet eller barnrummet, då det kan bidra till att locka barnet att krypa mot sin egen spegelbild, och därmed ge ditt barn massor av stimulans. En spegel är därför inte enbart inredning i barnrummet eller ett dekorativt verktyg utan också ett hjälpmedel när det gäller träning för ditt barn. En spegel för bebis är det perfekta verktyget för träning av bl.a. ditt barns krypteknik samt träning av nackmusklerna – och det är just det här, vilket är rätt viktigt att ta hänsyn till under barnets första år, så att den får den nödvändiga träningen.

 

Personlig bebisspegel till barnrummet

Molnspegeln fungerar alltså både som en spegel för barnrummet, men samtidigt som en spegel vid skötbordet – och det är därför helt upp till dig, som förälder, hur du tänker använda den. Men en sak är säker: en bebisspegel kommer att passa vilket rum som helst, och hjälpa till att göra rummet mer personligt. Du har nämligen själv möjlighet att påverka själva designen, i och med att du kan välja mellan så många färger, så att du kan lägga vantarna på bebisspeglar som skapats speciellt för dina behov. Välj t.ex. den vackra ljusblå eller mintgröna färgen för pojkrum eller dekorera din lilla flickas rum med en bebisspegel i en fin rosa färg eller kanske vit – det är helt upp till dig, men det kommer garanterat att kunna piffa upp rummet lite och ge det lite extra charm.

 

Hitta den perfekta inredningen för barnrummet på Villavägen

Villavägen är den perfekta webbutiken för dig som vill skämma bort ditt barn och som dessutom har ett öga för högkvalitativ inredning – och det är våra många bebisspeglar bra exempel på. Köp en spegel och upplev hur enkelt det är att montera på och av, och hur elegant och fint det blir när det inte finns några synliga skruvar alls. Upptäck de många fina färgerna och hitta den den färg som passar perfekt i antingen barnrummet eller badrummet.

Molnspegeln är perfekt för dig som saknar en dekorativ lösning för badrummet, men också för dig som saknar en spegel för skötbordet. Den är också utformad för att stimulera och träna ditt barns krypteknik såväl som till nackträning, vilket är något som vårdgivare idag starkt rekommenderar. Den fina formen av molnspegeln kommer också att bidra till att stimulera ditt barn, snarare än att bara ha en tråkig eller fyrkantig spegel hängandes.

Sammantaget är det sagt att bebisspeglar/barnspeglar från Villavägen helt enkelt kan göra allt, så det handlar bara om att välja modell, färg och placering i hemmet – och om du har några frågor är du alltid välkommen kontakta Villavägen på telefonnummer +45 28 73 00 30, eller skriv ett mail till info@villavägen.se. Hitta alltid den inredning som du letar efter och saknar till barnrummet på Villavägen – och det är också till ett bra och överkomligt pris.