Träbokstäver – siffror och bokstäver i trä till barnrummet

Barnrummet är det rum i hemmet där kreativitet och fantasi bör stimuleras och släppas fri. Det är rummet som ska fungera som en lekplats för lärande och en drömmande, och detta görs bäst genom inredningen. Köp fina siffror och träbokstäver till barnrummets vägg eller dörr.

 • Alfabet för barnrummet – svart akryl

  559,00 kr
 • Alfabetet A-Ö – svart

  559,00 kr
 • Alfabetet A-Ö – trä

  559,00 kr
 • Sammensæt både vores små og store bogstaver.

  Alfabetet små bokstäver A-Ö – trä

  559,00 kr
 • philina julia navneskilt til dør

  Bokstäver i ekfanér – individuella

  28,00 kr
 • Dröm sött – svart, guld och silver

  225,00 kr
 • Dröm sött – trä

  225,00 kr
 • Sød tekst til væggen på den lille piges værelse

  Hope Faith Love – svart

  429,00 kr
 • Skilt i egetræ til indretning af børneværelset

  Hope Faith Love – trä

  429,00 kr
 • tal på børneværelse i egetræ

  Siffror i ekträ – individuella

  28,00 kr
 • Stora svarta akrylbokstäver – individuella

  28,00 kr
 • Smukke tal skåret i 3 mm sort akryl

  Svarta akrylsiffror – individuella

  28,00 kr
 • Svarta bokstäver – individuella

  28,00 kr
 • tal på væg i sort

  Svarta siffror – individuella

  28,00 kr

Hos Villavägen hittar du ett brett urval av träbokstäver till barnrummet, som ger ditt barnrum en lekfull och stilren touch. Vi har allt från namnskyltar i trä och fantasifulla väggklockor till vackra bebisspeglar och barnlampor. Hos oss har våra designer alltid barnen i fokus, utan att kompromissa med det estetiskt dekorativa. Här är du säker på träbokstäverna passar in i alla typer av barnrum – från pojkrummet till det vackra prinsessrummet. Utforska våra många fina träbokstäver för vägg och dörr i denna kategori – vi har garanterat något som kommer matcha ditt barns stil och intressen!

 

Lek med ord, siffror och träbokstäver hos Villavägen

Ord och träbokstäver kan användas till mycket, och i barnrummet är det ett gyllene tillfälle att utsmycka väggarna med allt från inspirerande ordspråk och citat till ditt barns namn, initialer eller något helt annat. Det är ett roligt och pedagogiskt alternativ till de typiska affischer som vanligtvis pryder väggarna i barnrummet. Det är en möjlighet att ge ditt barn spelrum för en personlig och unik touch, som garanterat kommer att sticka ut från mängden.

Du kan till exempel välja mellan våra olika siffror och bokstäver i trä. Du kan välja att köpa vårt paket med hela alfabetet med alla bokstäver vackert snidade i ekfanér, eller så kan du köpa bokstäverna individuellt. Du kan välja små såväl som stora bokstäver i trä, och du har möjlighet att få dem svartmålade. Av våra siffror i trä kan du välja mellan 0-9. Således kan du forma precis de ord, fraser eller sifferkombinationer som du önskar hänga på ditt barns vägg. Alla träbokstäver och siffror levereras med klister, så de är redo att hängas upp omedelbart.

Dessutom kan du välja våra eleganta träbokstäver som bildar olika texter, som kommer inspirera ditt barn med vackra och söta budskap. Dessa är också gjorda av ekfanér och kan fås i antingen svartmålade versioner eller i den naturliga trädesignen. Det är som gjorda för att hänga över sänggaveln eller på det tomma väggutrymmet ovanför skrivbordet.

Villavägens siffror, texter och bokstäver i trä för vägg är dessutom en perfekt gåva till både barnets födelsedag och dop. Det är en gåva som är både personlig och rolig, och så ger goda möjligheter för födelsedagsbarnet eller föräldrarna själva kan vara kreativa med gåvan. När det är dags för julkalender och adventsgåvor är träbokstäverna och orden också en bra satsning för en gåva, som kommer skapa leenden och glädje hos ditt barn.

 

Gediget hantverk och personliga detaljer

Hos Villavägen är kvalitet ett kärnord. Vi har stor respekt för bra hantverk, och det återspeglas i varenda produkt. Som kund hos oss kommer du aldrig uppleva att vi kompromissar med kvaliteten i våra design- eller materialval, och du kan känna dig säker på att många ansträngningar har gjorts för produktens prestanda när du köper från oss. Med tanke på att vi önskar skapa inredning till barnrummet, som kan glädja mer än en generation, väljer vi bara de bästa materialen för vår produktion. Du är därmed säkrad en hållbar produkt av högsta standard, som utan att vara en leksak kan vara en del av ditt barns rum.

Därutöver strävar vi efter att ge dig en unik produkt. Hos Villavägen har du stora möjligheter att specialdesigna dina varor, så de passar perfekt för just ditt barn. Du kan exempelvis gravera eller skära ut ditt barns namn eller måla varan i ditt barns favoritfärg. Så tveka inte att utforska vårt spännande sortiment av okonventionella, men ändå tidlösa och dekorativa former av heminredning för barnrummet. Vi har garanterat något ditt barn kommer att älska. Om du behöver inspiration för inredningen i ditt barns rum, kan du med säkerhet hitta det på vår Instagramprofil, som vi ständigt håller uppdaterad med nya idéer. Du hittar oss på Instagram under @villavägen och på Facebook, genom att söka på ”Villavägen”. Var noga med att följa oss, så du inte missar bra erbjudanden och nya produkter i vårt sortiment.

 

Bra leveransalternativ och överkomliga priser hos Villavägen

Alla ska ha råd att dekorera barnrummet. Därför har vi på Villavägen vassa priser på våra produkter, så att alla kan vara med. Vi har ett stort fokus på att säkerställa att du som kund hos oss kan få kvalitetsprodukter till bra priser, som är budgetvänliga och rimliga. Det ska inte kosta en förmögenhet att inreda barnens lekrum. Således kan du lugnt börja klicka dig runt på vår sida och utforska vårt sortiment, där du garanterat kommer hitta något som kommer ta inredningen i ditt barns rum ett steg längre, i en mer fantasifull och personlig inriktning.

Därutöver erbjuder vi på Villavägen fri frakt till dig som handlar för mer än 799 kr. Du kan välja att få paketet levererat på flera sätt. Du kan få det direkt till din dörr eller till närmaste affär. Här kan du själv bestämma om det ska levereras av GLS. Din beställning kommer vanligtvis att levereras sju arbetsdagar efter att du har lagt ordern hos oss. Då många av våra produkter först målas och skärs ut på din beställning, tar det lite extra tid. I gengäld är du säker på att få en produkt av gott hantverk, som är gjord speciellt för dig. Vi accepterar betalning med Visa/Dankort, Mastercard och Visa Electron.

Om du har frågor om vår webbplats, tjänster, specifika produkter eller något annat, så sitter vår glada och serviceminded personal redo att hjälpa dig. Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa oss på tel. +45 28 73 00 30, eller via e-post genom att skriva till info@villavägen.se.