Trevliga träklistermärken som dekorerar barnrummet

Om du känner att du vill fylla väggarna i barnrummet med en liten extra pynt, som kan ge inredningen en twist, så kan du välja att köpa några av våra häftiga träklistermärken. Läs mer

Här på Villavägen erbjuder vi ett brett urval av roliga och trevliga träklistermärken, som både kommer dekorera pojk- och flickrummet. Våra träklistermärken är helt enkelt en annan typ av väggklistermärken, gjorda av trä som är superdekorerande och kommer pynta precis där du anser att inredningen kan behöv det lilla extra. Det är en superfin produkt för att fullända inredningen i barnrummet, och den kommer definitivt att passa perfekt in.

Vi erbjuder ett hav av olika träklistermärken, skurna i olika motiv och målade i olika färger, så det är bara att hitta det träklistermärke som passar bäst in i ditt barns rum. Våra häftiga träklistermärken kommer helt säkert se bra ut i barnrummet, samtidigt som de kommer att göra sig gott hos ditt barn och inte minst bli ett populärt inslag i inredningen.

 

Unika träklistermärken i vackra färger

träklistermärkenDe olika träklistermärkena som du hittar här på sidan, är snidade i äkta trä och finns i ett hav av olika motiv, så du alltid kan hitta något för flickrummet respektive pojkrummet.

Dessutom har du som kund möjlighet att sätta din egen prägel på produkten, precis som du har på många av våra andra produkter. Alla våra produkter målas nämligen efter beställning, så du kan helt själv välja den färg du vill att dina nya träklistermärken ska ha.

Välj mellan färger som guld, silver, blå, grön, lila och rosa, och få en helt nymålad produkt i riktigt läcker kvalitet. Varje nyans ger alltså sitt eget uttryck till barnrummet, och de nämnda färgerna är bara ett litet urval av vad vi kan erbjuda. Därför är det bara att ta ställning till vilken färg du vill att dina träklistermärken ska ha. På så sätt garanteras du alltid en nymålad produkt i samma färg som du beställt.

 

Välj mellan olika motiv – endast fantasin sätter gränser

Vårt generella stora utbud återspeglar även bland våra vackra träklistermärken, där det finns många motiv att välja mellan, och det kommer alltid nytt. Om du håller på att skapa ett riktigt flickrum, kan du till exempel välja vårt träklistermärke som är format som en rosett. Här kan du samtidigt välja att få produkten målad i färger som rosa eller lila, vilka passar perfekt in i flickrummet.

Vårt rosettklistermärke i trä kommer helt säkert att pryda varje vägg i flickrummet, samtidigt som den är superbra i samverkan med våra andra träklistermärken, som exempelvis hjärtat. På så sätt finns det ett en god möjlighet att till punkt och pricka fullända inredningen i flickrummet, och samtidigt kombinera några av de olika träklistermärkena.

Om du däremot är igång med att inreda det häftiga pojkrummet, så kan du välja vår stjärnklistermärke i trä och få den målad i blå eller gröna färger. Det kommer se superballt ut på väggen och också gå mycket bra ihop med våra övriga produkter. Det är alltså superbekvämt att hitta ett träklistermärke, som passar in i pojk- och flickrummet. Det är helt enkelt bara fantasin som sätter gränser.

 

Roliga träklistermärken, som är redo att användas

Vårt breda utbud av träklistermärken är alltså ett idealiskt sätt för att fullända inredningen, samtidigt som barnrummet får några söta och roliga detaljer som passar superbra in. Därutöver är det fokus på användarvänlighet och det faktum att våra träklistermärken inte ska vara avancerade att sätta upp. Alla våra träklistermärken kommer nämligen med dubbelhäftande tejp på baksidan, så de är bara att sätta upp så snart de kommer innanför dörren.

Den dolda dubbelhäftande tejpen på baksidan ger samtidigt en supercool effekt, när de fina träklistermärkena hängs upp. På så sätt garanteras en uppsättning, där du inte riskerar irriterande märken från häftmassa eller att installationsmaterialet är synligt på produkten. Så inte nog med att produkten har en trevlig och barnvänlig design, så kräver installationen inte mycket, och våra olika träklistermärken kommer helt säkert se superbra ut på vilken vägg som helst.

 

Fokus på att skapa en bra atmosfär i barnrummet med läckra produkter

Villavägen är en idealisk plats att ta en titt på om du är igång med att skapa ett barnrum och saknar lite inspiration för att fullända inredningen. Våra träklistermärken är därför ett uppenbart element att lägga till i inredningen till barnrummet, och du har också möjlighet att sätta din egen personliga touch på produkten och anpassa den, beroende på om den är för ett pojk- eller flickrum. Tänk bara på de många olika färgerna och ta reda på vilka färger ditt barn gillar mest.

Hos oss är barnet och produkten alltid i fokus, och vi försöker alltid skapa unika produkter med barnvänliga motiv, som kommer glädja barnet och ger honom eller henne en bra upplevelse av inredningen i rummet. Ett barnrum ska vara en plats där det finns plats för trivsel, lek och kreativitet, och det försöker vi alltid att avspegla genom våra produkter. Våra produkter tillverkas samtidigt alltid i en läcker, handgjord dansk design som avspeglar den nuvarande trenden inom inredning och som alltid kommer hålla i många år.

Våra träklistermärken är inget undantag. Kategorin uppdateras ständigt för att skapa plats för nya roliga och häftiga motiv, som garanterat kommer att glädja barnet. Dessutom står vi på Villavägen alltid med öppna armar, om du skulle ha frågor eller behöver annan hjälp. Annars är det bara att ta en titt bland våra fina träklistermärken, och hitta de som faller just ditt barn i smaken.